Svenska English

Om oss

Sustainable Hosting

Highsec driver högsäkerhets-datacenter på ett klimatsmart sätt. Vi designar, bygger och förvaltar datacenter enligt dagens högsta säkerhetsklasser och effektivitetstandarder. Vårt mål är att du ska ha tillgång till din utrustning dygnet runt, årets alla dagar. Välj ett av våra lokala datacenter för att ha en snabb och bekväm tillgång till din utrustning. Eftersom både ditt behov och klimatet är viktigt för oss så investerar vi bara i hållbara lösningar för våra kunder.


Våra värderingar

LYHÖRDHET   •   SERVICE   •   PÅLITLIGHET   •   SNABBHET


Affärsidé

Att leverera trygghet och service till våra kunder. Att få branschens mest nöjda kunder genom att leverera attraktiva datacentertjänster till konkurrenskraftiga priser baserat på utveckling, hög servicekvalitet och punktlighet.


Strategi

Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade datacentertjänster med den senaste tekniken. Med ett aktivt arbete att ligga i framkant på tekniken. Vi skräddarsyr erbjudanden som passar den enskilde kundens behov. På så sätt kan vi leverera de mest effektiva datacentertjänsterna.


Miljöprofil

Vi tänker grönt och arbetar alltid klimatsmart med miljön i fokus. För oss är det viktigt att arbeta med högkvalitativa verktyg och marknadsledande produkter – och så långt som möjligt ska alla dessa produkter vara miljömärkta. Vi försöker alltid att styra våra inköp mot mer miljöriktiga alternativ. Vi använder självklart endast grön el från förnyelsebara energikällor!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm